Zoeken
  • Frozzo

HLN: 'Trendwatchers voorspellen: binnenkort wil iedereen deze hippe groenten en fruit op z’n bord'

“Er zijn steeds meer restaurants die aan de slag gaan met zeewier”, meent Darren Seifer, een analyst van het onderzoeksbureau NPD Group. “We zien ook dat het vaker gebruikt wordt als een ingrediënt voor snacks, denk maar aan chips met zeewier.” 


En dat is precies waarbij wij kunnen helpen met onze zeewierloempiaatjes. Een heerlijke snack om te serveren in een restaurant als amuse, of als side dish bij vis. Maar natuurlijk kan hij ook niet ontbreken op de borrelplank!


Zeewier is voedzaam en daarnaast ook nog mega smaakvol. Niks meer om je tegen te houden toch? Kijk hier voor de verkooppunten van onze zeewierloempiaatjes of lees het volledige artikel hier:


HLN: 'Trendwatchers voorspellen: binnenkort wil iedereen deze hippe groenten en fruit op z’n bord'

2 keer bekeken

©2019 by Frozzo | Donau 86 | 2491 BC Den Haag